Історія Традиційного Зелено-Білого Автопробігу
3 користувачів
Сторінка 1 з 1
Історія Традиційного Зелено-Білого Автопробігу
Хто має якісь матеріали з історії виникнення та розвитку руху Карпатівських Автофанівців "Зелено-Білий Автопробіг"? Прохання зголоситися! Тому згодяться будь-які матеріали: фото, відео, вирізки з газет чи інтернет-посилання.
Окреме прохання для тих, хто підтримує зв'язок з "динозаврами" руху, чи можливо їх якось залучити до створення нашого нового ВЕБ-ресурсу? Прохання відповідати на ICQ 449 943 342, e-mail або на цей форум.
Окреме прохання для тих, хто підтримує зв'язок з "динозаврами" руху, чи можливо їх якось залучити до створення нашого нового ВЕБ-ресурсу? Прохання відповідати на ICQ 449 943 342, e-mail або на цей форум.
Вот я наприклад, про автопробіги дізнався від тестя, за що велике йому дякую! Про умови дізнався на КАРПАТІВСЬКОМУ сайті, та відразу вирішив спробувати ЩО ЦЕ ТАКЕ! Як раз це був автопробіг перед останнім матчем 16 чемпіонату України з футболу. Приємне товариство, позитивні імоції!!!
З того часу є постійним учасником автопробігів.
Вот я наприклад, про автопробіги дізнався від тестя, за що велике йому дякую! Про умови дізнався на КАРПАТІВСЬКОМУ сайті, та відразу вирішив спробувати ЩО ЦЕ ТАКЕ! Як раз це був автопробіг перед останнім матчем 16 чемпіонату України з футболу. Приємне товариство, позитивні імоції!!!
З того часу є постійним учасником автопробігів.
Re: Історія Традиційного Зелено-Білого Автопробігу
Как-то на работе «Margrim» рассказывал про Львовские «Карпаты», как он ходит на футбол, болеет за этот клуб. Честно сказать я воспринял это без особого энтузиазма, так как за время учебы в Киеве – нас слишком часто водили на стадион. Но когда он рассказал, как принимал участие в зелено-белом автопробеге, сколько было машин, как было весело и здорово, как создавали зелено-белую волну по городу, как прохожие поддерживали волну ну и т.д. В общем 28.07.2007 – я снял автопробег на свою видеокамеру. Ну а дальше - больше. Теперь стараюсь не пропускать ни одного автопробега.
«С ув. LUCKY»
«С ув. LUCKY»
Lucky- Відео оператор
-
К-ть повідомлень : 81
Registration date : 25.10.2007
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі