Важливо
2 користувачів
AutoFANS. Форум. :: Початкова :: НОВИНИ
Сторінка 1 з 1
Важливо
Значит так мальчікі і дєфачькі....вчора була зустріч представників всіх гілок фан-руху на підтримку ФК Карпати,туди були заслані в якості послів доброї волі Олег он же Паласатий і Андрій он же Андрюха-т,обговорювались методи підтримки клубу,нові креативні ідеї,нові банера,розтяги і тд і тп...
А тепер про головне,думаю що ви уявляєте собі що основна проблема виникає в фінансах і часі бо до старту залишилось пачті ніц...отже малювати банера ми не беремося(я єбав,після минулого разу в мене боліли пальці місяць)а от помогти фінансово,хто скільки може ми погодились...тобто як хтось незахоче жодних проблем немає це все добровільно,хто захоче допомогти скільки зможе прошу замаячити мені на:
моб- 80677214278
Ася-210884068
з роздумами прошу незатягувати бо часу в нас до Вівторка вечора,а в середу я альбо Олег,альбо всі разом маєм зустрітись з іншими представниками....
обговорювати можем і тут...пішитє пісьма
А тепер про головне,думаю що ви уявляєте собі що основна проблема виникає в фінансах і часі бо до старту залишилось пачті ніц...отже малювати банера ми не беремося(я єбав,після минулого разу в мене боліли пальці місяць)а от помогти фінансово,хто скільки може ми погодились...тобто як хтось незахоче жодних проблем немає це все добровільно,хто захоче допомогти скільки зможе прошу замаячити мені на:
моб- 80677214278
Ася-210884068
з роздумами прошу незатягувати бо часу в нас до Вівторка вечора,а в середу я альбо Олег,альбо всі разом маєм зустрітись з іншими представниками....
обговорювати можем і тут...пішитє пісьма
-
К-ть повідомлень : 35
Registration date : 03.11.2007
Re: Важливо
попрошу відзвітуватись на що саме було спрямовано тих 5 тис. грн., які я пожертвував на вищеназвану справу
Галичанин- Новачок
-
К-ть повідомлень : 1
Registration date : 11.11.2007
Re: Важливо
гроші були спрямовані на оплату футбольгих терористів які спиздили в нашого лютого супротивника ФК ЛЬВІВ спочатку прапор з емблемою,а потім і їхній банер
-
К-ть повідомлень : 35
Registration date : 03.11.2007
AutoFANS. Форум. :: Початкова :: НОВИНИ
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі