AutoFANS. Форум.
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Швейна машинка

4 користувачів

Перейти донизу

Швейна машинка Empty Швейна машинка

Повідомлення автор фаина Нд 27 Серп 2023 - 23:28

Я потребую вашої допомоги! Мені потрібна швейна машинка, але не можу вирішити, яку обрати. На ринку так багато моделей, що мої мозки заплуталися. Чи можете ви порадити, які параметри варто враховувати, коли вибираєш швейну машинку? Я чув, що потрібно звернути увагу на кількість стежок, швидкість роботи, наявність автоматичних функцій, але як вибрати саме ту, яка буде мені найбільш підходити? Які моделі ви бачили на ринку і що про них можна сказати?

фаина
Стажист
Стажист

К-ть повідомлень : 11
Registration date : 27.08.2023

Повернутися до початку Перейти донизу

Швейна машинка Empty Re: Швейна машинка

Повідомлення автор Лермик Вт 29 Серп 2023 - 23:39

Розумію твою скрутну ситуацію з вибором швейної машинки. Однак, не хвилюйся, я тобі допоможу! Я сам вже давно займаюся шиттям і досвідчений майстер, тому підкажу тобі пару моделей, на які варто звернути увагу. Спершу, я б порадив заглянути на сайт, де є швейна машинка jack a4f https://softorg.ua/product/shvejna-mashyna-jack-a4f-d/ , яка оснащена широким функціоналом, потужним мотором та великим робочим простором. Вона здатна шити різні види матеріалів, включаючи товсті тканини та шкіру. Крім того, машина має різноманітні стежки, велику швидкість роботи та автоматичну ниткастрочильну систему. Думаю вона точно підійде.
Лермик
Лермик
Професионал
Професионал

К-ть повідомлень : 40
Registration date : 29.05.2021

Повідомлення автор Edvard Чт 31 Серп 2023 - 8:28

В мене в мами така, вона багато чого шиє, інколи навіть на замовлення

Edvard
Професионал
Професионал

К-ть повідомлень : 40
Registration date : 24.06.2023

Повідомлення автор Рита Пн 23 Жовт 2023 - 14:34

Мне очень нравится швейная машинка Зингер https://www.швейные-машинки.com.ua/6_singer Цена на нее невысокая в интернет магазине "Швейкин", там хорошие скидки делают!  Этот бренд действительно известен своим качеством и надежностью, и я очень довольна своим выбором! Могу вам смело рекомендовать, обратите внимание!
Швейна машинка Singer-studio-21s
Рита
Рита
Водій
Водій

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 14.10.2021

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент