Спортивні новини України та Світу
3 користувачів
Сторінка 1 з 1
Спортивні новини України та Світу
Якщо ви захоплюєтесь спортом, сайт TERRIKON стане вашим невід'ємним помічником. Тут ви знайдете найсвіжіші результати спортивних змагань, інтерв'ю з відомими спортсменами та аналітичні статті. Завдяки TERRIKON ви завжди будете в курсі останніх подій у світі спорту - сайт Терікон. Террикон Новини футболу та спорту в Україні та світі. Наші оглядачі висвітлюють новини футболу України та світу. Онлайн 24 години на добу 7 днів на тиждень. Слідкуйте за футбольними новинами з нами, обговорюйте футбольні події у кожній статті та читайте наших кореспондентів онлайн!
AleX_Stasiuk- Стажист
-
К-ть повідомлень : 11
Registration date : 10.08.2023
Re: Спортивні новини України та Світу
У мене брат мріє зайнятися автоспортом. Але для початку йому треба навчитися водити. Порадьте хорошу автошколу в Одесі.
Рита- Водій
- К-ть повідомлень : 24
Registration date : 14.10.2021
Re: Спортивні новини України та Світу
Рита пише:У мене брат мріє зайнятися автоспортом. Але для початку йому треба навчитися водити. Порадьте хорошу автошколу в Одесі.
Є в Одесі гідна nascar автошкола, там надають навчання на будь-які категорії прав, і якщо брат мріє про керування елементами автоспорту, то тут йому точно знайдуть відповідний підхід. Навчання у них коштує недорого, що було ще одним приємним сюрпризом. За два місяці навчання я не лише освоїв техніку водіння, а й дізнався багато цікавого про світ автоспорту. Інструктори там професіонали своєї справи і справді готові підтримати пристрасть до автомобілів.
Макар- Водій
- К-ть повідомлень : 22
Registration date : 16.10.2021
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі